вівторок, 7 грудня 2010 р.

Активна молодь Чернігівщини зібралася на форум в Любечі

Активна молодь Чернігівщини зібралася на Перший обласний молодіжний форум "Молодь - рушійна сила громади", що відбувся 3-5 грудня в смт Любеч. До участі у даному заході були запрошені активісти громадських організацій, що працюють не тільки в обласному центрі, а й невеликих містечках, селищах та селах області. 
25 хлопців та дівчат протягом трьох днів знайомилися з діяльністю різноманітних організацій, що функціонують в області,  навчалися лідерству та побудові команди, складали плани на наступний - 2011 рік.
Так, участь у форумі взяли представники Молодіжного центру "Промінь" (смт Любеч), волонтерського осередку смт Сосниця, Всеукраїнського товариства "Просвіта" (м. Прилуки), Молодіжний центр "Жменя" (Чернігів), Всеукраїнського об'єднання "Тризуб" (Чернігів), Чернігівської обласної благодійної організації "Аратта".
Для проведення тренінгу з лідерства на форум було запрошено волонтерів з Дніпропетровської області Федора Дегтяренка (Дніпропетровський обласний ресурсний молодіжний центр) та  Романа Назаренка (Молодіжний центр "Надія", смт Софіївка). А тренінг із створення команди провела волонтерка осередку смт Сосниця Юлія Здор.
Однією з основних цілей проведення форуму було напрацювання плану активностей для молоді та ініційованих молоддю в 2011 році. Так молодіжні ініціативи, реалізацію яких спланували молоді активісти, наступного року будуть надзвичайно різноманітними. Походи та табори, екологічні акції, культурно-мистецькі заходи, свята для дітей, тематичні вечірки та  активності для людей з обмеженими можливостями - і це далеко не повний перелік того, чим зможе зайнятися молодь Чернігівщини вже незабаром.
Тепер справа за незначним - втілити всі плани та напрацювання в життя. Тож не чекаймо на диво -  творімо його самі! 

Немає коментарів:

Дописати коментар